Kardinal Puljić predvodio misu za preminule od koronavirusa

- 21 veljače, 2021

Na jučerašnjoj misi u sarajevskoj prvostolnici Srca Isusova, kardinal Puljić je predvodio misu za sve žrtve diljem Europe, koje su podlegli Koroni.

Kardinal Puljić je pritom rekao da Korona napada već „načeta“ mjesta ljudskog tijela, brzo se širi, te da se ne smije podcijeniti snaga Korone. Napomenuo je da je mnogo nerazumijevanja i krivog tumačenja, te da mnogi doživljavaju olako ovaj virus, ali i da su nažalost mnogi podlegli ovom virusu. I to ne samo pacijenti, nego i liječnici i medicinsko osoblje. Mnoge obitelji diljem Europi su pretrpjeli žrtve. Diljem Europe ljudi su zgroženi brojem umrlih. No, na sreću, polako počinje padati broj umrlih od Korone.

Inače, dogovoreno je na nivou europskog vijeća biskupskih konferencija, da se svakog dana kroz Korizmu, osim nedjelje, u jednoj zemlji održi misa za preminule od Korone. Ukupno je 39 biskupskih konferencija. Inače, hrvatska biskupska konferencija je na redu za slaviti misu za preminule od Korone u srijedu 24.02.2021.

Pomolimo se i mi, zazovimo dragog Boga da što prije prođe ova pandemija, te da se što prije možemo vratiti u normalan život.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Rafael

VJERSKI PORTAL

Copyright © Rafael
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram